Noorder Inzicht creëerde exact de levendige website die we voor ogen hadden!

De heren van Noorder Inzicht hebben onze wens voor een unieke, dynamische website met veel video-elementen perfect vertaald naar een site die volledig aansluit bij onze visie. De website voelt levendig aan en straalt precies uit wat we voor ogen hadden. Dankzij de korte lijntjes in de communicatie konden we snel schakelen en onze wensen moeiteloos realiseren. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

Flexibele partner van A tot Z

Met SafeSent hebben we een complete huisstijl laten ontwerpen met een sterk, strategisch idee erachter. Ook is daar een webdesign uitgekomen die razendsnel ontwikkeld is. We zijn zeer tevreden over de open houding, communicatie en inhoudelijke kennis van deze mannen. Zeer aanbevolen!

• Bedrijfsnaam Safesent

Er wordt geluisterd naar de klant zijn wensen en behoeften.

Noorderinzicht is prettig samenwerken. Ik wilde een goede technische website, waarbij ik zelf mijn eigen aanpassingen kon doen indien nodig. Uiteindelijk na het brainstormen en samen kijken naar de mogelijkheden is er een prachtig resultaat uitgekomen. Ik kijk tevreden terug.

Fantastische geholpen met creatieve website

Het team van Noorderinzicht heeft Make & Move fantastisch geholpen met de realisatie van onze website. Om een website, vol met hoogwaardige videocontent, toch razend te krijgen is een knappe prestatie. Ook over het design zijn we blij verrast; onze huisstijl komt op creatieve wijze terug in elk detail van de website. Bedankt voor de goede zorgen en leuk dat jullie bij de lancering van het bedrijf aanwezig waren voor een proost!

Betrouwbaar en deskundig!

Ik ben erg tevreden met Noorderinzicht als partner!

Top samenwerking!

Sinds de start van onze samenwerking met Noorderinzicht heeft onze webshop een indrukwekkende groei doorgemaakt. Dankzij hun expertise in CRO, SEO en Google Shopping Ads hebben we in de afgelopen 12 maanden flinke vooruitgang geboekt. Daarnaast hebben ze hoogwaardige visuals en productuitleg ontworpen, wat bijdraagt aan een sterke merkuitstraling. Ook met de nieuwste ontwikkelingen rondom Consent Mode en Server Side Tracking hebben ze alles volledig voor ons geregeld. Noorderinzicht ontzorgt, denkt proactief mee en levert resultaat. Een samenwerking die we iedereen kunnen aanraden!

Voorstraat 14

9291 CK Kollum

085 065 39 66

Over Noorderinzicht

Jouw partner in digitale marketingoplossingen!