Keurig werk geleverd !

We zijn zeer tevreden over de renovatie. Er was een goede voorbereiding en goed overleg. Alles is keurig netjes afgewerkt.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Garage/schuur, Dak, Beglazing en kozijnen

Absoluut aan te bevelen

Ik mag mezelf bijna 10 jaar klant noemen van Jonkheijm en Van Hove Bouw en bij alle werkzaamheden heb ik kunnen rekenen op een vriendelijke communicatie en een eindresultaat dat professioneel en altijd naar wens is. Dit bedrijf is absoluut aan te bevelen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Garage/schuur, Dak, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

De werkzaamheden zijn allemaal netjes en schoon uitgevoerd, makkelijk afspraken te maken

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Badkamer, Overige

Over Bouwnu