Zie de eerste zin.
positief
Met geduld en goede uitleg wordt ik, zover dat kan, op mijn gemak gesteld.
Ben al 33 jaar patiënt, tot nog toe tevreden.
zie boven
zie bovenstaand
Zeer goede ervaring, Maritza is een fijne tandarts welke zeer zorgvuldig te werk gaat. Levery kwaliteit en is niet hardhandig. Ze stelde me gerust en geeft duidelijke uitleg wat er nodig is en waarom. Na de afspraak keurig een offerte ontvangen met overzicht van de kosten.
Maritza is altijd rustig en dat geeft goede uitleg. Dat is fijn als je wat gespannen bent.
Prettig dat er tijdens de intake ruimte en tijd is voor kennismaking, zowel als zorgvuldig bespreken van de mogelijkheden. Ook advies in hoe mondzorg aan te pakken is heel belangrijk en wordt dan ook bijzonder fijn overgedragen.
Ik ben altijd heel tevreden met mijn tandarts! Zeer kundig.professioneel en vriendelijk persoon.
Prettige rustige behandeling mondhygienist en tandarts
Fijne tandarts en goede mondhygiënist altijd goed geholpen
Een deskundige en snelle behandeling. Altijd rekening houdend met pijn..en of het vol te houden is bij langere behandeling. Prettige benadering. "Mijn gebit is bij deze tandarts in goede handen!"
Altijd vriendelijke professionals aan het werk.
positief
Zeer deskundige mondhygiëniste.
Niets op aan te merken
Persoonlijk vriendelijk en heel goed
Enorm kundige tandarts, duidelijke uitleg, altijd een fijn bezoek
Ik was heel blij dat ik direct terecht kon toen mij. Kies afbrak. Wat ik minder fijn vond was dat er zo boven mijn hoofd werd gesproken over zoveel mogelijk vrije dagen. Alsof je baan niet leuk is. Dat had ik niet verwacht van een tandarts. Ik kom de enquete niet afmaken zonder een tandarts te noemen. Ik weet niet wie mij geholpen heeft, dus heb ik Eva maar aangegeven
prettig contact. goed en vakkundig geholpen. het was prettig om uitleg te krijgen. verbeterpunt: het je zelf voorstellen. ik was 3x preventie assistente A gewend en kreeg nu een andere preventie assistente, terwijl ik dat niet wist, ik wist ook haar naam niet totdat ik het vroeg.
Wij zijn cliënten van het eerste uur, al meer dan dertig jaar. En nog nooit klachten gehad, Paul van Dam is een hele fijne en deskundige tandarts. Altijd prettig, persoonlijk en transparant.
Leuke meid, doet haar werk op een fijne manier. Wil ook het liefste door haar geholpen worden.
Paleisweg 5
3886 LC Garderen
Mondzorgpraktijk Garderen In onze praktijk werken wij als professioneel team, met de modernste apparatuur en technieken. In onze praktijk vinden tal van activiteiten plaats rondom algemene tandheelkunde en preventie. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van tandartsassistenten en mondzorgkundigen. Van beneden naar boven ziet het pand er als volgt uit: In de kelder van het gebouw bevindt zich een ruime voordracht ruimte. Hier worden regelmatig cursussen en trainingen gegeven. De ruimte is uitgerust met veel technisch ondersteunend materiaal. Voor de ontspanning na de inspanning is er een gezellige bar aanwezig. Wij beschikken over 5 behandelkamers, elk voorzien van moderne units, van alle gemakken voorzien en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Wij hebben de beschikking over digitale röntgen-scan-apparatuur en OPT. In de comfortabele wachtkamer kunt u zich digitaal aanmelden voor uw afspraak via de barcode op uw afsprakenkaartje, of door het touch screen te gebruiken.