prettig contact. goed en vakkundig geholpen. het was prettig om uitleg te krijgen. verbeterpunt: het je zelf voorstellen. ik was 3x preventie assistente A gewend en kreeg nu een andere preventie assistente, terwijl ik dat niet wist, ik wist ook haar naam niet totdat ik het vroeg.
Wij zijn cliënten van het eerste uur, al meer dan dertig jaar. En nog nooit klachten gehad, Paul van Dam is een hele fijne en deskundige tandarts. Altijd prettig, persoonlijk en transparant.
Leuke meid, doet haar werk op een fijne manier. Wil ook het liefste door haar geholpen worden.
Tandarts en mondhygiëniste zijn voor mijn idee echte vakmensen.
Deskundig personeel, duidelijke uitleg, vriendelijk
Bij aankomst voelde ik me welkom, we hadden even een gezellig gesprekje en de controle en het schoonmaken ging op een ontspannen manier. Voor ik het wist was ik weer op weg naar huis!
Bedankt voor de tijd die genomen is voor mijn behandeling ! Goede uitleg met zorgvuldigheid ! Alles goed gegaan ! Bedankt !
Leveren goed werk en leven met patiënt mee
Tandarts Paul van Dam is voor ons al meer dan 25 jaar een zeer betrouwbare, klantvriendelijke en zeer ter kundige tandarts die adviezen geeft die in het belang van de patiënt zijn waarbij nooit de indruk wordt gewekt dat het financiële belang van de tandarts primair is.
Een zeer prettige tandarts,goede behandelmethode
Ik word gehoord en goed geholpen
Ontzettend vriendelijk en professioneel personeel. Leggen goed uit wat er precies aan de hand is, dus je weet waar je aan toe bent. Al met al een super tandartspraktijk!
Prima behandeld
Zeer deskundige en betrokken medewerkster die haar vak goed verstaat.
Vakkundig, goed, zorgvuldig, prettig en vertrouwd geholpen. Bij acute klachten altijd snel geholpen.
Je word netjes en goed behandelt. Ook als je vragen hebt krijg je goed uitleg hierover.
Vakkundig, en vooral goede sfeer en vriendelijke medewerkers in jullie praktijk.
Paleisweg 5
3886 LC Garderen
Mondzorgpraktijk Garderen In onze praktijk werken wij als professioneel team, met de modernste apparatuur en technieken. In onze praktijk vinden tal van activiteiten plaats rondom algemene tandheelkunde en preventie. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van tandartsassistenten en mondzorgkundigen. Van beneden naar boven ziet het pand er als volgt uit: In de kelder van het gebouw bevindt zich een ruime voordracht ruimte. Hier worden regelmatig cursussen en trainingen gegeven. De ruimte is uitgerust met veel technisch ondersteunend materiaal. Voor de ontspanning na de inspanning is er een gezellige bar aanwezig. Wij beschikken over 5 behandelkamers, elk voorzien van moderne units, van alle gemakken voorzien en uitgerust met de nieuwste apparatuur. Wij hebben de beschikking over digitale röntgen-scan-apparatuur en OPT. In de comfortabele wachtkamer kunt u zich digitaal aanmelden voor uw afspraak via de barcode op uw afsprakenkaartje, of door het touch screen te gebruiken.