Voor de mobiliteitssector

Reviews voor de mobiliteitssector

Speciaal voor bedrijven in de mobiliteitssector hebben we, samen met BOVAG, een gebruiksvriendelijke reviewoplossing gebouwd. Manage je online reputatie met Klantenvertellen.

Live
Google Review Partner
ONTWIKKELD MET BOVAG

Een reviewoplossing die de mobiliteitsbranche begrijpt

Ook in de mobiliteitssector zijn beoordelingen heel belangrijk. Klanten delen hun ervaringen en dat helpt om nieuwe klanten over te halen om voor jouw bedrijf te kiezen. Ons beoordelingssysteem, dat samen met BOVAG is ontwikkeld, is gebruiksvriendelijk en snel te implementeren in je bestaande processen: bekijk hiernaast onze eigen, actuele score.

• Samen met BOVAG ontwikkeld voor de branche
  • Snel te implementeren in je bestaande processen
  • Reviewspecialisten die de mobiliteitssector kennen
BRANCHE

Gebouwd voor de mobiliteitssector

Samen met BOVAG en publicatiepartners zoals Autotrack en AutoScout24 haal je meer uit elke review.

PUBLICATIEPARTNERS

Maximaal rendement uit je beoordelingen

Doordat wij samenwerken met strategische publicatiepartners zoals AutoScout, Autotrack, Autotrader, Google en Marktplaats, halen nieuwe klanten je sneller boven water: en zien ze meteen met welke partij ze in zee gaan.

Vertrouwd door bedrijven in de mobiliteitssector

Pon CenterAutoprofijtBroekhuisAutohopperCarprofPon CenterAutoprofijtBroekhuisAutohopperCarprofPon CenterAutoprofijtBroekhuisAutohopperCarprofPon CenterAutoprofijtBroekhuisAutohopperCarprof
Instructeur en leerling in de auto tijdens een rijles
MENSEN ACHTER DE REVIEWS

Van rijschool tot autobedrijf: elke ervaring telt

Of het nu gaat om een rijles, een onderhoudsbeurt of de aankoop van een auto: klanten in de mobiliteitssector delen graag hun ervaring. Met Klantenvertellen geef je hen een laagdrempelige manier om die ervaring om te zetten in een betrouwbare review.

AAN DE SLAG

Zo werkt het in de praktijk

1. 1

Eenvoudig starten

Starten is eenvoudig en kost nauwelijks tijd. Ons systeem regelt de verzending automatisch en het is ook mogelijk om handmatig uitnodigingen te versturen.

2. 2

Automatisch verzamelen & publiceren

Ons systeem verzamelt en publiceert de gegeven beoordelingen automatisch bij onze publicatiepartners.

3. 3

Wij adviseren je altijd om zoveel mogelijk te reageren op reviews. Dit motiveert toekomstige klanten om zelf hun ervaring te delen.

Waarom autobedrijven voor Klantenvertellen kiezen

BOVAG
Samen ontwikkeld met de branchevereniging
Publicatiepartners waaronder Google & Marktplaats
Google
Officieel Review Partner
100%
Automatisch verzamelen & publiceren
GOOGLE ZICHTBAARHEID

Zichtbaar in Google, precies waar klanten zoeken

Als officieel Google Review Partner zorgen we dat de reviews die je verzamelt ook meetellen voor je zichtbaarheid in Google: waar veel klanten in de mobiliteitssector hun zoektocht starten.

• Gele sterren in Google zoekresultaten
  • Automatisch aangeleverd via officieel partnerschap
  • Meer zichtbaarheid bij nieuwe klanten
jouw autobedrijf reviews
Jouw autobedrijf www.jouwautobedrijf.nl

Jouw autobedrijf: bekijk de beoordelingen

9.3 (212) · Klantenvertellen

Lees 212 geverifieerde klantbeoordelingen. Gemiddeld 9.3 uit 5 sterren op basis van echte ervaringen.

Advertentie www.jouwautobedrijf.nl

Smartwatch Pro

€ 79,50

VEELGESTELDE VRAGEN

Reviews in de mobiliteitssector

Waarom een aparte reviewoplossing voor de mobiliteitssector?

Samen met BOVAG hebben we een beoordelingssysteem ontwikkeld dat aansluit op de processen in de branche. Het is gebruiksvriendelijk en snel te implementeren in je bestaande manier van werken.

Bij welke platforms worden mijn reviews gepubliceerd?

Wij werken samen met strategische publicatiepartners zoals AutoScout, Autotrack, Autotrader, Google en Marktplaats, zodat nieuwe klanten je beoordelingen direct terugzien.

Hoeveel werk kost het om te starten?

Starten is eenvoudig en kost nauwelijks tijd. Ons systeem regelt de verzending en verzamelt en publiceert automatisch de gegeven beoordelingen. Handmatig uitnodigingen versturen kan ook.

Krijg ik hulp bij het gebruik?

Ja. Onze reviewspecialisten kennen de branche en helpen je op weg wanneer je gebruik gaat maken van ons beoordelingssysteem.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Ervaringen uit de praktijk

Snelle service en netjes op tijd geholpen. Zeker een aanrader voor iedereen die z'n auto goed verzorgd wil hebben.
Martijn Volkel
Vriendelijk personeel en alles duidelijk uitgelegd. Ik voelde me serieus genomen als klant.
Kelly Rotterdam
Prima ervaring van begin tot eind. De afspraak was zo gemaakt en het werk werd netjes opgeleverd.
Dennis Apeldoorn

Start nu met het verzamelen van reviews

Laat zien wie je bent en waar je voor staat: en haal maximaal rendement uit reviews in de mobiliteitssector.