Het complete reviewsysteem voor jouw bedrijf
Verzamel, beheer en publiceer geverifieerde klantbeoordelingen met het gebruiksvriendelijke systeem van Klantenvertellen. Marktleider in de Benelux.
Reviews deze maand
Meer respons
automatisch verzameld
Direct zichtbaar waar klanten zoeken
Klantenvertellen is officieel Google Review Partner. De reviews die je verzamelt worden automatisch geïntegreerd met Google My Business, Google Shopping en Google Ads via Rich Snippets. Zo val je met gele sterren op tussen de concurrentie.
- Gele sterren in Google en Google Shopping
- Val meer op en verhoog je click-through rate
- Automatisch aangeleverd, geen handwerk
Jouw bedrijf: betrouwbaar & ervaren: bekijk de beoordelingen
Lees 524 geverifieerde klantbeoordelingen. Gemiddeld 9.1 uit 5 sterren op basis van echte ervaringen.
Jouw bedrijf: betrouwbaar & ervaren: officiële webshop
Shopping
Draadloze oordopjes
€ 49,95
Hardloopschoenen
€ 29,00
Smartwatch Pro
€ 79,50
Eén reviewsysteem, drie stappen
Uitnodigen, verifiëren en tonen: zonder losse tools of handmatige spreadsheets.
Alles wat je nodig hebt in één reviewplatform
Van verzamelen tot publiceren: ontdek de kernfuncties die jouw reviewsysteem compleet maken.
Uitnodigingen
Verstuur persoonlijke review-uitnodigingen via vrijwel alle kanalen.
Bekijk featureVerificatie & moderatie
Alle reviews worden binnen 72 uur geverifieerd. Spam en onterechte reviews worden gefilterd.
Bekijk featureEasy Click Module
Een score in één klik vanuit de e-mail: minder drempel, meer respons.
Bekijk featureVerzamelen & Verifiëren
Bouw aan een betrouwbare collectie klantbeoordelingen.
Uitnodigingen
Verstuur persoonlijke review-uitnodigingen via vrijwel alle kanalen.
Ontdek de feature VertrouwVerificatie & moderatie
Ontdek de feature VersnelEasy Click Module
Een score in één klik vanuit de e-mail: minder drempel, meer respons.
Ontdek de featureBeheren & Publiceren
Toon je reviews en reageer op feedback vanuit één overzichtelijk dashboard.
Dashboard & inzichten
Volg je score, responspercentage en open-/klikratio in realtime.
Ontdek de feature ReageerReageren op feedback
Laat zien dat je luistert door professioneel te reageren op reviews.
Ontdek de feature IntegreerWidgets & integraties
Toon reviews op je website met aanpasbare widgets en koppel met je webshop.
Ontdek de featureZichtbaarheid & Groei
Laat je reviews werken in Google en andere platforms.
Google Review Partner
Reviews verschijnen automatisch in Google zoekresultaten.
Ontdek de feature VerzamelShop Reviews
Verzamel betrouwbare beoordelingen over jouw bedrijf of webshop.
Ontdek de feature ConverteerProduct Reviews
Laat klanten precies de producten beoordelen die ze hebben gekocht.
Ontdek de featureWij gebruiken ons systeem zelf, elke dag
Vertrouwen begint bij transparantie. Daarom laten we onze eigen, actuele reviewscore gewoon zien: verzameld en gepubliceerd met exact hetzelfde reviewsysteem dat jij gaat gebruiken. Zo weet je precies wat je klanten straks te zien krijgen.
- Geverifieerde reviews van echte klanten
- Actuele score, live opgehaald uit ons systeem
- Dezelfde widget die jij op je eigen site plaatst
Waarom bedrijven voor ons reviewsysteem kiezen
- 9,2
- Gemiddelde score over de laatste 12 maanden
- 94%
- Van de klanten beveelt Klantenvertellen aan
- Officieel Review Partner
- 2.308
- Beoordelingen over ons platform
Achter elke review zit een verhaal
Reviews geven je niet alleen een cijfer, maar ook inzicht in wat klanten echt drijft. Van positieve ervaringen die nieuwe klanten overtuigen, tot kritische feedback die je helpt verbeteren. Ons systeem maakt dat allemaal inzichtelijk en makkelijk te beheren.
Zo eenvoudig start je met reviews
- 1
Maak een account
Meld je aan en kies het pakket dat bij jouw bedrijf past. Onze specialisten helpen je op weg.
- 2
Koppel je systemen
Integreer met je webshop, mailsysteem of CRM. Kant-en-klare plugins voor alle grote platforms.
- 3
Start met verzamelen
Verstuur uitnodigingen en kijk hoe reviews binnenkomen. Publiceer direct op je website en Google.
Ervaringen met ons reviewsysteem
Ze was erg behulpzaam en dacht goed mee! Goede service.
Fijn contact en snelle actie van Priscilla!
Klantenservice was vriendelijk, kundig en snel. Mijn review-split was binnen een dag geregeld.
Alles over ons reviewsysteem
Hoe worden reviews geverifieerd?
Alle reviews worden binnen 72 uur geverifieerd door ons moderatieteam. We controleren of de review afkomstig is van een echte klant en voldoet aan onze richtlijnen. Spam en nepreviews worden verwijderd.
Kan ik ook negatieve reviews verwijderen?
Nee, dat is niet mogelijk. Om een realistisch beeld te schetsen blijven negatieve reviews zichtbaar. Je kunt wel reageren op kritische feedback en het probleem oplossen. Klanten kunnen hun review achteraf aanpassen. Onterechte reviews kun je melden voor moderatie.
Verschijnen reviews automatisch in Google?
Ja. Klantenvertellen is officieel Google Review Partner. Reviews worden automatisch geïntegreerd met Google My Business, Google Shopping en Google Ads via Rich Snippets.
Kan ik reviews op mijn website tonen?
Ja, met onze widgets toon je reviews eenvoudig op je website. Volledig aanpasbaar aan je huisstijl. Bekijk alle widget-opties.
Welke platforms worden ondersteund?
We hebben kant-en-klare koppelingen voor Magento, WooCommerce, Shopify, Lightspeed en vele andere platforms. Bekijk alle koppelingspartners of gebruik onze API voor maatwerk.
Ontdek meer over ons reviewsysteem
Verdiep je in de onderdelen die het meeste opleveren voor jouw bedrijf.
Klaar om te starten met ons reviewsysteem?
Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om geverifieerde reviews te verzamelen en publiceren.