Werken bij Klantenvertellen
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? We staan altijd open voor gemotiveerde mensen. Stuur ons gerust een open sollicitatie via het contactformulier.
Open sollicitatie
Zaltbommel · hybride
Erkend leerbedrijf
Team & begeleiding
Groeien in een professionele omgeving
Klantenvertellen B.V. is een erkend leerbedrijf via SBB. We bieden mbo-studenten en professionals de ruimte om te leren en bij te dragen aan betrouwbare reviews.
Waarom werken bij Klantenvertellen?
Praktijk, begeleiding en een team dat staat voor transparante reviews.
Praktijkervaring opdoen
Als erkend leerbedrijf bieden we mbo-studenten de kans om binnen een professionele werkomgeving echte praktijkervaring op te doen.
Goede begeleiding
We zorgen voor goede begeleiding, leerzame werkzaamheden en een veilige omgeving waarin je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelt.
Meer over ons
Benieuwd wie we zijn en waar we voor staan? Lees meer over Klantenvertellen en ons team.
Meer info →Zo reageer je
- 1
Stuur CV & motivatie
Geen passende vacature? Een open sollicitatie via het contactformulier is altijd welkom.
- 2
Kennismaken
Past het wederzijds? Dan plannen we een gesprek over jouw rol en onze werkwijze.
- 3
Aan de slag
Je start met begeleiding en duidelijke doelen: of je nu stage loopt of vast meedraait.
Interesse in een open sollicitatie?
Geen passende vacature gevonden, maar wel interesse om bij ons te komen werken? Stuur je CV en motivatie via het contactformulier: we horen graag van je.