Iedereen mag een review plaatsen zolang je een product of dienst hebt afgenomen en er voldaan
wordt aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid. (NOG TEKSTUELE TOELICHTING NODIG)
Check op reviews die op eigen initiatief zijn geplaatst: Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven
worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd (NOG TEKSTUELE TOELICHTING NODIG)
Waarom kan ik maar één beoordeling plaatsen?
Kopers van een product of dienst mogen één beoordeling schrijven over hun ervaringen met het bedrijf. Dit doen wij om misbruik te voorkomen. Tevreden klanten of bekenden van een bedrijf kunnen op deze manier de reviewscore niet of nauwelijks manipuleren. Onze systemen zijn zo ingericht dat we een melding ontvangen wanneer iemand probeert om meerdere reviews te geven. Het is wel mogelijk om meer dan één beoordeling te geven als je een andere dienst of ander product hebt gekocht bij hetzelfde bedrijf.
Kunnen klanten zelf beoordelingen aanpassen of verwijderen?
Beoordelingen kunnen niet worden aangepast of verwijderd door het bedrijf waar je een aankoop hebt gedaan of dienst afgenomen. Een bedrijf kan hier wel op reageren, zodat een eventuele klacht opgelost wordt. Ook negatieve ervaringen worden dus gewoon getoond. Eventueel wordt de gegeven review daarna aangepast, maar alleen de klant zelf kan dit doen. Bovendien verwijzen wij met een link altijd naar de originele beoordeling. Klantenvertellen kan een beoordeling wel verwijderen, maar doet dat alleen als deze niet aan onze richtlijnen voldoet of wanneer er persoonsgegevens worden gedeeld.
Krijgt elke klant dezelfde mail om een review achter te laten?
Onze klanten kunnen e-mails personaliseren en verschillende versies versturen. Soms gebruikt een bedrijf jarenlang dezelfde mail voor het achterlaten van een review. Vaker worden deze uitnodigingen regelmatig aangepast of zijn er verschillende versies in omloop.